Yin Yang Flow Yoga

Bij Yin Yang Flow Yoga worden twee vormen van yoga, Vinyasa en Yin Yoga, gecombineerd zodat inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.

Yin Yang Flow yoga is een ideale combinatie van een licht actieve Vinyasa yoga en een rustige, meditatieve vorm van Yin yoga wat zich richt op diepe ontspanning van lichaam en geest. Zachte oefeningen om bewust te kunnen zijn in het moment, daarnaast werkt het positief op het bindweefsel, de organen en gewrichten.

Vinyasa flow: De lichte, vloeiende inspanning van Vinyasa yoga, waarin de ademhaling, techniek van de houdingen en de vloeiende overgang tussen de houdingen centraal staan. Deze houdingen volgen elkaar in een rustig ritmisch tempo op, waarna de YinYoga ontspanning volgt.
Yin: Deze stijl van yoga richt zich op het diepe bindweefsel van het lichaam, de organen en meridianen. Yin biedt een diepe toegang tot het lichaam en de kans om op een zachte manier naar jezelf te kijken.

Iedere les staat in het teken van een merdiaanpaar. Dit zijn energiebanen die direct in contact staan en invloed hebben op de organen. In elke les wordt er een uitleg gegeven over de fysieke en mentaal/emotionele functie.
Combinatie van inspanning en ontspanning.

  • Vinyasa Flow Yoga & Yin Yoga
  • Souplesse en kracht in de spieren
  • Balanceren van meridianen, organen, gewrichten
  • Diepe ontspanning
ROOSTER
RESERVEREN