Smart Detox

Reinigt het lichaam in 7 dagen.

Smart Detox!

In de Ayurvedische geneeskunde is Pancha Karma de belangrijkste methode om onbalans terug te brengen naar de spijsvertering, en vervolgens met wortel en al uit het lichaam te verwijderen.

De uitdaging van Pancha Karma is de hoeveelheid tijd die het in beslag neemt: Dagelijks krijg je behandelingen, minimaal 9 dagen lang en niet iedereen heeft hier tijd voor. Om mee te gaan in de moderne tijd, heeft Ayushakti in India een methode ontwikkeld om je grondig te reinigen, zonder dat je daarvoor wekenlang vrij hoeft te nemen. Deze methode heet Smart Detox en heb ik al talloze malen met veel succes en plezier uitgevoerd.

Waar bestaat de Smart Detox uit?

De kuur duurt 7 dagen lang. Tijdens deze 7 dagen krijg je een speciaal dieet. Je wordt gevraagd bepaalde voeding te vermijden, maar er blijft genoeg over dat je wel mag eten.
Je krijgt van te voren een aantal kruiden mee (in de vorm van tabletten en vloeibare vorm), die je tijdens deze week kunt nemen.
Gedurende de week, kun je gewoon naar je werk en je normale activiteiten volgen, al raad ik je wel aan zoveel mogelijk rust te nemen, waar mogelijk.
Gedurende twee dagen kom je naar de praktijk voor behandelingen, op dag 3 en dag 4. Op beide dagen krijg je een uitgebreide buikmassage, waarbij we speciale poeders gebruiken om blokkades, zoals verklevingen, in je buikgebied op te lossen. Vervolgens krijg je een Pinda Swedana, met warme kruidenbundels wordt je hele lichaam behandeld. Blokkades in het lymfesysteem worden opgelost en afvalstoffen uit het hele lichaam worden naar het buikgebied gebracht. Op dag 4 krijg je vervolgens een basti (een klysma). Hierin zit vloeistof, die de afvalstoffen, die verzameld zijn in de darmen losweekt uit het lichaam spoelt.

De hele week ben ik telefonisch voor je bereikbaar, mocht je me nodig hebben. Ik werk samen met een arts in India, die mij begeleidt bij deze kuren.

Vergoeding van de verzekering mogelijk!

De totaalprijs voor een SMART DETOX kuur is € 490,00 inclusief alle behandelingen, kruiden en begeleiding.

  • Diep zuiveren

  • Bevorderen spijsvertering

  • Loslaten van fysieke & mentale afvalstoffen

  • Heldere geest

  • Gezond & vitaal lichaam

AGENDA
RESERVEREN