Pure Yin Yoga

Ervaar de kracht van rust.

Yin Yoga is een rustige, meditatieve vorm van yoga waarin poses langer worden aangehouden. Voor diepe ontspanning, innerlijke rust, herstel van bindweefsel-gewrichten en het balanceren van organen en meridianen. In deze Yin Yoga serie staat iedere les een orgaan en meridiaanpaar centraal.

Bij Yin Yoga worden de houdingen 2 tot 5 minuten in grondposes aangehouden, waarbij de spieren ontspannen blijven. Het bindweefsel, ook wel fascia genoemd, de gewrichten, pezen, banden en de doorstroming van meridianen en organen worden gestimuleerd en krijg je de tijd om naar binnen te keren. Dit is in onze westerse denk en doe maatschappij een uitdaging om uit het hoofd te gaan en contact te maken met het lichaam om te observeren wat er van binnen gebeurt. Zo herstelt de natuurlijke balans in het lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel en energie niveau. Zo vergroot je zelfkennis en leer je luisteren naar de taal van je lichaam.

Iedere les staat in het teken van een merdiaanpaar. Dit zijn energiebanen die direct in contact staan en invloed hebben op de organen. Tijdens de Pure Yin Yoga les wordt er een uitleg gegeven over de fysieke en mentaal/emotionele functie van deze engergiebanen.
Kom ook tot rust tijdens de Pure Yin Yoga bij Be Senze.

 

yin yoga be senze naaldwijk
  • Rust en balans in lichaam en geest
  • Brengt balans in de organen
  • Betere smering en bescherming van gewrichten
  • Beter omgaan met gevoeligheid, stress, piekeren
ROOSTER
RESERVEREN