Mijn naam is Jessica van der Ende en eigenaresse van Be Senze.

Met veel plezier en passie heb ik in 2015 Be Senze opgezet.
Ik wilde graag een plek creëren waar iedereen zijn eigen – unieke zelf mag zijn.
Ik verzorg de yogalessen, Hsp begeleiding, Ayurveda leefstijl adviezen en workshops.

Na een jarenlange zoektocht ben ik erachter gekomen dat het ware geluk in jezelf ligt.
Jezelf accepteren en leven volgens je ware natuur, waar je blij van wordt en waarin je je krachtig voelt, met de nieuwsgierigheid van een kind.
Ik wordt geïnspireerd door de natuur, yoga, golfsurfen, dansen, muziek, reizen, eeuwenoude culturen en alle mensen om me heen.
In 2006 ben ik in contact gekomen met Yoga en dat heeft mijn leven niet alleen verrijkt, maar ook veel leuker gemaakt. De rust en helderheid wat yoga teweeg brengt zijn heel prettig.

Ik heb prachtige reizen mogen maken, trainingen in binnen en buitenland gevolgd en vele inspirerende mensen ontmoet. Een boeddhistische meditatie cursus in Nepal, Vinyasa Yoga opleiding in Bali en de Yin yoga en kinderyoga opleiding in Nederland. Daarnaast geven Yoga icm muziek en dans mij het ultieme vrije gevoel. De Yoga Dance trainingen van Shiva Rea gebruik ik dan ook graag in mijn Friday Senze Workshops.

Op een reis door Sri Lanka kwam ik met Ayurveda in aanraking en door dit zelf te ervaren merkte ik op wat een krachtige werking dat heeft. In Nederland ben ik in de leer gegaan bij ayurveda therapeute Ayurfreddy en is Ayurveda een rode draad bij Senze en in mijn leven geworden.

Hoogsensitiviteit speelt een belangrijke rol in mijn leven.
Door mezelf volledig te accepteren met mijn sensitiviteit kan ik meer leven vanuit mijn gevoel en daar steeds meer op te vertrouwen. Hoogsensitieve mensen begeleiden en hun eigen kracht te laten ervaren is dan ook een waar cadeau.

De mens interesseert mij. Vooral wat voor unieke talenten en kracht er in ieder mens verscholen zit. Inmiddels ben ik met natuurcoaching bezig. Coaching, yoga in de natuur gaan heel goed samen.

Ik ontvang je graag bij Be Senze of op 1 van de workshops.

“Als wij ons licht voluit laten stralen, inspireren we daarmee juist anderen om hetzelfde te doen.” – Nelson Mandela