Jacqueline de Grijs
Reading – coaching – heelzijn

Jacqueline de Grijs,

Jacqueline de Grijs brengt al jaren mensen bij hun gevoel en intuitie. Zij ontwikkelde haar eigen methodieken om je te laten ervaren wie je echt bent en waar je kracht ligt. Jacqueline is aura reader, touch for health therapeut, NLP – coach, Bach Bloesem therapeut, sport masseur, meridiaan therapeut en werkt oa met de Cursus in Wonderen.

Spirituele coach
Heb je het gevoel dat je wel wat steun kunt gebruiken ?? Heb je last van emotionele problemen, depressies, stress of relationele klachten ?? Of weet je niet meer welke weg je moet bewandelen ?? Dan kan het helpen om de hulp in te schakelen van een spirituele coach. Met behulp van paranormaal advies en coaching begeleidt deze jou om weer meer helderheid in je huidige leven te krijgen.
Hiervoor kun je terecht bij Jacqueline de Grijs

Meer inzicht in jezelf
De spirituele coach staat je bij op energetisch- en psychosociaal niveau. Je kunt bij haar terecht met tal van klachten, zoals ziekte, stress of een depressie, maar ook als je een bepaald patroon wilt doorbreken ( verslavingen ) of meer inzicht wil krijgen in jezelf. De spirituele coach staat je bij om op zoek te gaan naar de oorzaak van je huidige klachten en problemen. Deze gaat terug naar je verleden en achterhaald waar en wanneer de onbalans en klachten zijn ontstaan . Dankzij deze nieuwe inzichten leer je, je weer op de toekomst te richten.
In korte tijd je leven verbeteren
Een spirituele coach motiveert je om zelf je verantwoordelijkheid te nemen voor het proces waarin je, je op dit moment bevindt. Je leert zelf om dit proces om te buigen naar een situatie waar je, je wel goed bij voelt. Vaak voel je, je na een of twee sessies al heel anders. Je kijkt dan veel positiever naar jezelf, naar het leven en naar anderen. Met behulp van de spirituele coach leer je om jezelf in balans te brengen en jouw leven binnen een korte periode te verbeteren.

Spirituele coaching
Spirituele coaching gaat verder dan reguliere coaching. Je leert jezelf op een andere manier kennen en bekijkt je jezelf vanuit het perspectief van vorige levens, je energieveld, en lichaamsbewustzijn. Spiritueel coachen gaat ervan uit dat een spiritueel, goddelijk wezen bent, dat woont in een lichaam met je verstand en gevoel als gebruiksinstrumenten. Vanuit het perspectief van je Hoger Zelf en je ziel ziet het leven er heel anders uit.