Friday Senze

Music and movement find their way into the secret places of the soul – Plato

Een ware beleving, waarin één vrijdag per maand een thema of chakra centraal staat. Kom via yoga – meditatie- dans/muziek expressie op een speelse manier weer in contact met je eigen-wijze zelf.

Friday Senze is een 2,5 uur durende workshop die je via meditatie, yoga, dans en muziekexpressie diep naar binnen leidt. Een workshops waar je op een beweegende manier geraakt wordt en je tools aanreikt om in jouw eigen ’wijze’ levenspad mee aan de slag te gaan.

Jessica heeft deze workshops na een prachtige en inspirerende reis ontwikkeld. In haar laatste reis door Nepal, Sri Lanka, Indonesië en het oorverdovend stille Mongolië wist zij 1 ding zeker; Mensen verdienen het om in hun ’eigen kracht’ te staan.

De Reis naar de geheime plekken van onze ziel, zoals Plato het prachtig verwoord is de mooiste reis die gemaakt kan worden. Via een bewegende, soms speelse en diepgaande workshop, waarin iedere maand een ander thema centraal staat kom je weer in contact te staan met je ware zelf. Die innerlijke stem die in de drukte van alledag nog maar weinig gehoord wordt.

22 maart: Yoga & Sound

11 april: Ayurveda in de lente

De workshop wordt gegeven in de Yurt op Uylenburg Delfgauw. www.uylenburg.nl

Kosten: 35 euro per keer.

Friday Senze bij Be Senze
  • Muziekbeleving
  • Meditatie
  • Vinyasa Yoga
  • Yoga-Dans-Expressie
  • Yin Yoga
  • Stilte / Yoga Nidra
ROOSTER
RESERVEREN

Deze workshop is ook op locatie te boeken ( minimaal 10 deelnemers).
Tevens is het mogelijk om een workshop te boeken met een persoonlijk / werkgerelateerd thema binnen een organisatie of bedrijf.

Thema’s
Voorbeelden van workshops zijn:

Reis door mijn Reis
In deze workshop neemt Jessica je mee door de Himalaya, het boeddhistische kloosterleven, de surfgolven van Sri Lanka, de yoga van Bali en de oorverdovende stilte van het nomadenleven van Mongolië.

Kracht in zachtheid
Ervaar hoeveel kracht er in de zachtheid en compassie naar jezelf zit.

Detox
Een mooie lente workshop, die je informatie, tools en oefeningen geeft om je mind en lichaam te zuiveren en gezuiverd te houden.

7 Chakra’s’
Een 7 tal workshops, waarin in iedere workshop op een creatieve manier 1 chakra centraal staat. Chakra’s zijn energie kanalen die onze organen en ons hele ’zijn’ voeden. Ieder chakra staat voor een kwaliteit.
Is er 1 chakra uit balans kunnen we dat voelen in ons hele energie systeem. De eerste workshop staat in het teken van het eerste aarde chakra.
Iedere maand zullen we het chakra daarboven behandelen.