Cursus Ayurveda in het dagelijks leven

Gezond en gelukkig leven

Een geweldige cursus waarin je de basis van Ayurveda leert en eigen maakt.

Ayurveda Therapeute Ayurfreddy of Ayurveda coach Jessica geven deze leerzame en vooral leuke cursus. Ayurveda betekent: Kennis van het leven. Het brengt je terug bij je ware kern en gaat uit van een gezond en gelukkig leven.

In deze cursus leer je hoe jij persoonlijk in elkaar zit volgens de Ayurvedische principes en leer je, stap voor stap, je persoonlijke dieet en leefstijlplan te maken. Dit helpt je niet alleen om in balans door het leven te gaan, maar het is daarnaast ook nog enorm leuk en interessant om te creëren!

We gaan uitgebreid in op psychologische aspecten van onszelf: je leert je eigen gedrag, en dat van diegenen in je omgeving te analyseren volgens de Ayurvedische principes. Waarom doen we bepaalde dingen of waarom reageren we op een bepaalde manier? In de cursus leer je hoe je negatieve patronen om kunt zetten in positieve talenten.

We gaan uitgebreid op voeding in: waarom is niet elk voedingsmiddel geschikt voor iedereen? Wat voor voeding brengt je uit balans en welke voedingsmiddelen zorgen er juist voor dat je in balans blijft? Hoe kun je op een simpele manier je lichaam reinigen door middel van voeding?

We bespreken de 4 seizoenen: ieder seizoen heeft andere eigenschappen. hoe kun je ervoor zorgen dat je in ieder seizoen gezond blijft? Al deze onderwerpen, en nog veel meer… zullen uitgebreid aan bod komen in deze cursus, die uit 2 dagen bestaat.

We werken in kleine groepjes, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Wil jij ook leren hoe de Ayurvedische concepten kunt integreren in jouw Dagelijkse Leven? Doe dan mee met deze cursus!

cursus ayurvede in het dagelijks leven be yourself
  • Begrijpen en toepassen van Ayurveda
  • Voeding per Dosha
  • Seizoenen leefstijl & Voeding
  • Ochtend ritueel
ROOSTER
RESERVEREN

Toen ik hoorde van de mogelijkheid om bij mij om de hoek kennis te mogen maken met een oude Indiaase wijsheidsleer heb ik geen moment getwijfeld! Frederieke is een geweldige ambassadeur van deze Universele Kennis. Niet zweverig, maar logisch en praktisch. Kortom: een aanrader voor jong/oud/ man/vrouw! – Nelleke (55)

De cursus: Ayurveda in je Dagelijkse Leven bij Frederieke is een eye opener, praktisch, goed toe te passen op iedere levensstijl en nog veel belangrijker; ontzettend leuk! Frederieke is helder, serieus, entertainend educatief en een bron van inspiratie. Deelname aan deze cursus heeft mijn hectische leven meer rust gegeven. Ik heb inzicht gekregen in mijn patronen, hoe ik zelf door oa voeding mijn gezondheid kan verbeteren en ik ben beter in staat zelf aan te voelen wanneer ik mijn grenzen bereik. Kortom, wat mij betreft is de cursus een aanrader voor iedereen!! – Evalien

Your Content Goes Here

Ik heb veel plezier beleefd aan Frederieke’s duidelijke en enthousiaste lessen over Ayurveda, waardoor ik mezelf beter heb leren kennen. Sindsdien ga ik dagelijks in de warme olie, zoem regelmatig als een bij ( een eenvoudige en rustgevende ademhalingsoefening) en begin mijn dag met een bord havermout pap. Dankzij haar kennis van de drie dosha’s heb ik nu een duidelijker beeld van wat wel en niet goed voor mij is en door me daar zoveel mogelijk aan te houden ben ik op een positieve manier veranderd. – Mattijn

Your Content Goes Here

1 dag cursus met Ayurveda Coach Jessica: 105 euro
2 daagse cursus met Ayurfreddy : 250 euro

Inschrijven kan door een mailtje te sturen of bel met
0174- 628538 of 06-41190994

Je inschrijving is definitief na betaling van bovenstaand bedrag op rekeningnummer NL18RABO372630081 tav Be Senze