Ayurvedische behandelingen

Behandelingen afgestemd op uw persoonlijke constitutie (Vata, Pitta, Kapha).

Dermo Senze is sinds 2002 een praktijk voor huidverzorging en ontspanning. In een fijne, sfeervolle ruimte kunt u genieten van rust en uzelf heerlijk laten verwennen. We bieden zeer effectieve behandelingen aan voor huidverbetering waar persoonlijke aandacht en ’echt’ gezien worden centraal staat.

De basis van onze praktijk is Ayurveda. De Ayurveda is een eeuwenoude kruiden/natuur geneeskunde uit India. Ayurveda betekent letterlijk levenswetenschap: Kennis van het leven. Als de krachten in goede harmonie aanwezig zijn bij ieder van ons in zijn persoonlijke en unieke balans, dan voelt men zich gelukkig, gezond, lichamelijk en geestelijk in balans. De huid is de spiegel van de ziel. Als je in balans bent straat je schoonheid uit.

Werkwijze:
Wij werken op intuïtieve en sensitieve wijze. Wij kijken per persoon en behandeling aan waar zowel de huid als de klant behoefte aan heeft. Onze schoonheidsspecialiste is breed geschoold en werkt met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi, afgestemd op uw huidtype en uw persoonlijke constitutie. Een behandeling is immers alleen effectief als deze is afgestemd op uw persoonlijke constitutie (Vata, Pitta, Kapha).

Voor een gezichtsbehandeling ontvang je een huidanalyse met ons geavanceerde huidanalyse systeem. Op deze manier krijgen we een goed inzicht hoe de huid er van binnen uitziet. Om de perfecte behandeling voor u te kunnen bepalen.

U kunt terecht voor; ontspanning, gezicht, pigment, couperose, huidverjonging, acne, ontharing IPL behandelingen.

  • Rust – ontspanning
  • Focus
  • Souplesse in lichaam en geest

  • Bevordert slaap
  • Evenwicht en inzicht
RESERVEREN