Bedrijfsyoga

Gezondere werknemers, minder stress, betere prestaties: geen wonder dat yoga op de werkvloer zo in opmars is.

Yoga geeft ontspanning, energie en focus. Hierdoor kunnen medewerkers beter presteren, omgaan met stress en voelen ze zich energieker. Met yoga op de werkvloer investeer je in de gezondheid van medewerkers en de kwaliteit van het werk. Dat vertaalt zich in een positieve werksfeer, een lager ziekteverzuim en gezonde resultaten.

Uit onderzoek is gebleken dat Yoga; fysieke houdingen-meditatie-ademhalingsoefeningen, de perfecte manier is om stress te lijf te gaan en ervoor te zorgen dat de spanning zich fysiek en mentaal kan ontladen. Steeds meer bedrijven en instellingen ontdekken de voordelen van het doen aan yoga voor hun medewerkers.

Bedrijfsyoga vraagt niet om een speciale ruimte, een leeg kantoor of vergaderruimte volstaat. Een complete les cyclus bestaat uit 6 tot 8 lessen bedrijfsyoga.
Een yogales kan plaats vinden voor of na werktijd, of tijdens de lunch. Een les duurt 30 tot 60 minuten. Minimale deelname: 4 personen.
Probeer eens een proefles bedrijfsyoga!

  • Terugdringing en voorkoming van onnodig extra ziekteverzuim
  • Het verhogen van de vitaliteit van de medewerkers
  • Het voorkomen van mogelijke uitval (burn-out)
  • Het beter leren omgaan met stresssignalen. Werknemers gaan hun lichaam beter aanvoelen waardoor ze minder snel over hun grenzen gaan
  • Een betere lichaamshouding
ROOSTER
RESERVEREN

Naast een groepsles bedrijfsyoga op de werkvloer is Be Senze bedrijfsyoga ook te boeken als:

Workshop:
Een yogaworkshop kan ook gekozen worden bij bijvoorbeeld een managementtraining, teambuilding, bedrijfsuitje etc. Het is geschikt voor al uw medewerkers, ongeacht leeftijd en conditie.

Priveles – coaching:
Een prive yogales kan voor werknemers ook ingezet worden als onderdeel of aanvulling van een coach of re-integratie traject. De medewerker krijgt handvatten mee en leert om te gaan met balans/werkdruk, stress, in- en ontspanning en een juiste manier van ademhalen.